Adio exceselor

ADIO EXCESELOR LA MESELE FESTIVE!

Dacă nu te afli printre norocoșii care pot mânca orice și oricând fără să suporte consecințe la cântar, cu siguranță ai câteva reguli de bază pentru menținerea greutății dorite. Dar când ai o rutină zilnică, un program încărcat la refuz, nu mai par a fi așa greu de respectat nu? 
Problemele se ivesc la orizont în weekend, chiar și în timpul săptămânii, când tocmai a apărut în program o invitație în oraș sau vreo zi de naștere. Atunci brusc te găsești ispitit, de tot felul de mirosuri, care mai de care mai apetisante, și uiți complet de reguli. Te întrebi cum să spui adio exceselor?

Adio

 

Ei bine, deși durează ceva să te deprinzi cu ele, există reguli și pentru mesele festive, pe care le poți aplica bucurându-te în același timp de tot ce e mai bun.

Regula 1
Limitează gustările de patiserie sau chips-uri, pentru că pe lângă aportul excesiv de calorii sunt nesănătoase și cancerigene.

 

Adio

Regula 2
Nu încerca toate tipurile de prăjituri! Pe lângă mustrările de conștiință, o să te simți și rău.

Regula 3
Evită combinațiile alimentare pe care le eviți și în timpul săptămânii. Dacă de obicei nu combini amidonul cu proteinele, nu e cazul să începi acum.

 

Adio

Regula 4
Evită excesul de alcool. Alcoolul deshidratează și inhibă astfel procesul de ardere a grăsimilor.

Regula 5
Bea apă! Apă plată de calitate. Consumul de apă grăbește instalarea senzației de sațietate, astfel vei consuma cantități mai mici.

Urmează aceste reguli și cu siguranță vei spune adio exceselor.