Dietele populare in...lumina reflectoarelor

Dietele populare in…lumina reflectoarelor

Daca te-ai gandit vreodata sa urmezi o dieta de slabit, inainte de orice asigura-te ca esti bine informat.

Ce este o dieta detox?
Detox diet
Daca inceputurile de an te inspira, sau vacanta de vara sau pur si simplu vrei sa incepi sa mananci curat, te-ai gandit probabil la o dieta de detoxifiere. In cele ce urmeaza, vom discuta argumentele pro si contra ale dietelor drastice.
Ce este dieta 5:2?
What is the 5:2 diet?

Dieta part-time care iti permite totusi sa mananci tort de ciocolata este prezenta pretutindeni in mass-media si se bucura de un succes rasunator.

Ce este dieta Paleo?
What is the Paleo diet?
Un mod de a manca care se intoarce cu adevarat la esente, la elementele de baza. Dietele paleolitice promoveaza mancatul in maniera in care o faceau stramosii nostri.
Ce este dieta Dukan?
What is the Dukan diet?

Mesele bogate in proteine ​​si sarace in carbohidrati promovate de Pierre Dukan au atras o armata de adepti din randul celebritatilor cand a ajuns in Marea Britanie, in 2010.

Ce este dieta Atkins?
What is the Atkins diet?

Este posibil ca Robert Atkins sa nu fi fost primul care a promovat absenta totala a carbohidratilor intr-o dieta, insa a fost cu siguranta primul care a adus conceptul mainstream ul  dietelor publice.

Ce este dieta raw vegana?
What is a raw food diet?

In aceasta dieta pe baza de plante care sustine ca creste enzimele din organism, alimentele rafinate, conservate si procesate chimic sunt interzie – precum si incalzirea alimentelolr la temperaturi de peste 48 de grade C.

Ce este dieta low Fodmap?
What is a low FODMAP diet?

Ai suferit vreodata de balonare sau dureri abdominale? Stiai ca anumiti carbohidrati pot contribui la disconfortul pe care il resimti? Dieteticianul Emer Delaney explica dieta low FODMAP si modul in care aceasta poate fi de folos.

Ce este dieta Sirtfood?
What is a low FODMAP diet?

Acest plan alimentar recomanda consumul unei diete bogate in „sirtfoods” – inclusiv ciocolata neagra, vin rosu si ceai verde.

Ce este dieta cu dopamina?
What is the dopamine diet?

Cunoscuta sub numele de dieta Tom Kerridge, planul alimentar ”fericit” de slabit face furori.