Greentest 5 vs Greentest 6 – Ce este diferit?

De-a lungul timpului, am primit intrebari din partea clientilor legate de diferentele dintre Greentest 5 si Greentest 6. In urma acestor intrebari, am decis sa va explicam pentru ca nu sunt putine si sunt chiar semnificative, desi diferenta de pret nu este atat de mare.

In teorie sunt cam acelasi dispozitive. In practica lucrurile stau un pic altfel. 

Greentest 6 este…a 6-a versiune a dispozitivului Greentest, nu? Dar ce ofera in plus fata de versiunile 1- 4? Merita sa il cumperi pe al saselea, desi este la aproape identic cu Greentest 5? Sau merita sa faci upgrade de la prima versiune daca il ai deja?

Raspunsul este da la prima intrebare si nu la cea de a doua. Diferentele intre Greentest 5 si Greentest 6 sunt destul de mici, insa sunt de apreciat.

1. Display

Primul element care le deosebeste este display-ul. Greentest 6 in comparatie cu Greentest 5 dispune are ecran capacitiv (cum ar fi cel pentru smartphone) care este mai usor de utilizat. Aici se simte diferenta cel mai mult.

2. Conectivitate

Greentest 6 poate fi conectat la aplicatia gratuita Greentest prin Bluetooth pentru a utiliza functiile aplicatiei.

3. Detector de raditatii

Spre deosebire de celelalte modele, Greentest 6 are un detector de radiatii mai scump si mai rapid ( asta inseamna ca, are capacitatea de a detecta nivelul de radiatii mult mai rapid).