Rezolutii sanatoase pentru noul an

Privind retrospectiv anul care tocmai s-a incheiat, un lucru este cert – puteam face mai bine! Rezolutiile se refera la un stil de viata (mai) sanatos. Pe buna dreptate! Sanatatea (fizica, mentala, emotionala) este apanajul unei vieti implinite.  

Treci de la scop la fapte si iti poti schimba stilul de viata. 

Miscare. Gaseste o forma de miscare de care sa te bucuri saptamanal.  Inotul, mersul la pas, joggingul, mersul pe bicicleta si tenisul sunt doar cateva din multiplele optiuni. Opteaza pentru ceva care sa iti faca placere, astfel incat sa fii consecvent. Sportul reduce stresul si imbunatateste sanatatea fizica.

Hidrateaza-te. Cand esti in dubii, bea apa. 🙂 Vei avea o starea generala mult mai buna daca te hidratezi. Hidratarea imbunatateste performanta fizica, creste functia creierului si contribuia la pierderea in greutate (pentru doritori). Bea apa: este unul dintre cele mai usoare si mai sanatoase obiceiuri zilnice.

Consuma fructe si legume bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fibre. De asemenea, continutul de fibre aflat in fructe si legume are rolul de a reduce colesterolul, riscul cancerului de colon si de a echilibra nivelul de glucoza din sange.

In anul care iti sta inainte, fii bun cu tine si fa loc in viata ta acestor trei modalitati de a-ti pastra corpul sanatos si mintea limpede!