Rezolutii sanatoase pentru noul an

Privind retrospectiv anul 2018, un lucru este cert – puteam face mai bine! Multe rezolutii se refera la un stil de viata (mai) sanatos. Pe buna dreptate! Sanatatea fizica si mintala sunt apanajul unei vieti implinite.  

Treci de la scop la fapte si iti poti schimba stilul de viata. 

Fa miscare. Gaseste o forma de miscare de care sa te bucuri de cel putin 5 ori pe saptamana.  Inotul, mersul pe jos, joggingul, mersul pe bicicleta, tenisul sunt doar cateva din multele optiuni existente. Opteaza pentru ceva care sa iti faca placere, astfel incat sa fii consecvent. Sportul reduce stresul si imbunatateste sanatatea fizica.

Hidrateaza-te. Cand esti in dubii, hidrateaza-te. 🙂 Vei avea o starea generala mult mai buna daca te hidratezi. Hidratarea imbunatateste performanta fizica, creste functia creierului si contribuia la pierderea in greutate. Apa potabilă este unul dintre cele mai usoare si mai sanatoase obiceiuri zilnice.

Consuma fructe & legume care sunt bogate in vitamine, minerale, antioxidanti si fibre. De asemenea, continutul mare de fibre aflat in fructe si legume are rolul de a reduce colesterolul, riscul cancerului de colon si de a echilibra nivelul de glucoza din sange.

In acest an, propune-ti sa faci loc in viata ta acestor trei modalitati de a-ti pastra corpul sanatos si mintea limpede!