TERMENE SI CONDITII

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul e-greentest.ro implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

Informatii oferite de Site

Protectia clientilor

Accesare si utilizare Site

Drepturi de autor

INFORMATIILE OFERITE DE SITE

1.1. Informatii de interes general despre e-greentest.ro, cat si despre produsele comercializate de acesta.

1.2. Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producator.

1.3. e-greentest.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe Site.

1.4. Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

1.5. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in limitele stocurilor disponibile.

1.6. Produsele livrate ca urmare a lansarii comenzii sunt insotite de catre certificate de garantie, cu respectarea termenului de garantie legal.

Garantia produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice si 24 luni pentru persoanele fizice.

Garantia acopera doar defectele tehnice, faa a cuprinde curatari de praf si murdarie, etc.

In cazul unei defectiuni tehnice survenite in perioada de garantie, clientul are optiunea de a aduce personal produsul la service-ul autorizat din Bucuresti sau de a-l trimite prin curier, urmand sa fie returnat tot prin curier dupa remedierea problemei. In acest caz, fiecare parte (clientul si e-greentest.ro) isi acopera taxele de expediere (clientul plateste pentru tur iar e-greentest.ro pentru retur).

PROTECTIA CLIENTILOR

2.1. e-greentest.ro isi rezerva dreptul de a stoca informatiile cu privire la nume/denumirea, adresa/sediu social, CNP/CIF, cont bancar, email, telefon si alte informatii utile solicitate prin intermediul formularului de comanda pe durata necesara indeplinirii comenzilor si, eventual, in vederea realizarii de statistici la nivelul societatii.

2.2. Informatiile inregistrate sunt destinate strict utilizarii de catre operatorii e-greentest.ro pentru realizarea operatiunii de comert respective. Este garantata confidentialitatea datelor furnizate pe aceasta cale de catre clienti, acestea neputand fi comunicate catre terte persoane sau entitati. In mod exceptional, datele personale ale clientilor vor putea fi transmise doar autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

2.3. In vederea respectarii prevederilor legale ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, e-greentest.ro isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus datele personale in posesia carora a intrat prin efectuarea comenzii.

2.4. Odată facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

ACCESARE SI UTILIZARE SITE

3.1. Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea e-greentest.ro şi utilizarea Site-ului într-o manieră contrară practicilor în domeniu și legislației în vigoare. Societatea își rezervă dreptul de a înregistra și de a stoca informații referitoare la accesarea acestui site și de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor care accesează și utilizează în mod fraudulos acest site.

3.2. e-greentest.ro nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

DREPTURI DE AUTOR

4.1. e-greentest.ro detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, atat cu privire la partea de design, cat si cu privire la continutul acestuia, bucurandu-se de protectia instituita de legislatia privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al e-greentest.ro a oricaror elemente continute de Site se pedepseste conform legilor in vigoare.

4.2. e-greentest.ro este proprietatea SMART VOLT SRL, cu sediul in str. Calin Ottoi, nr.30, sector 2, Bucuresti, avand CUI: RO14974018

PLATI ONLINE

Plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

Smart Volt SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Smart Volt SR sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

MASURI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI

Stimati clienti,

Va informam ca aveti urmatoarele obligatii prin legislatia specifica privind protectia mediului si regimul deseurilor:

  • Sa nu se abandoneze si sa nu se depoziteze deseurile in afara locurilor special amenajate.
  • Sa se depuna separat deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), deseurile de baterii si acumulatori, deseurile de ambalaje reciclabile (hartie-carton, sticla, plastic si metal), numai la recipientele special destinate acestui scop, fara a fi amestecate cu deseul menajer.
  • Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), pot contine substante periculoase pentru mediu si sanatatea umana. Conform OUG 5 / 2015, exista obligativitatea predarii acestora, pentru tratarea corespunzatoare si valorificarea componentelor reciclabile. Pretul de vanzare al produselor Echipamente Electrice si Electronice (EEE), contine o valoare numita “ timbru verde”, care asigura tratarea ulterioara a echipamentelor uzate colectate. Din acest motiv, odata ce devine deseu, produsul EEE poate fi predat gratuit operatorului Dvs. de salubritate, la furnizor / magazin in sistem “unul la unul” atunci cand achizitionati alt echipament similar sau la punctul de colectare organizat de Primaria sectorului / localitatii Dvs. sau unui alt operator autorizat.
  • Indepartarea bateriilor si acumulatorilor odata cu deseul menajer este interzisa prin actul de baza HG 1132/2008, datorita continutului toxic de mercur (Hg), cadmiu (Cd) si plumb (Pb). Utilizatorul final (consumatorul) este obligat sa returneze bateriile si acumulatorii uzati. Aceste deseuri pot fi returnate gratuit la punctul de vanzare, dupa utilizare, sau la alte puncte de colectare speciale. Reciclarea bateriilor ajuta la economisirea resurselor, permitand recuperarea metalelor valoroase, cum ar fi: Nichel, Cobalt, Argint.
  • Simbolul (marcajul) aplicat produselor, care indica faptul ca deseurile DEEE, bateriile si acumulatorii – fac obiectul unei colectari separate, il reprezinta o pubela barata cu o cruce.

Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului

  • SC SMART VOLT SRL intocmeste si pastreaza un Registru privind produsele EEE neconforme si rechemarile din piata, in conformitate cu HG 322/2013.